Op Weg Online
Persoonlijk
Op Weg Online
terug naar projects
Snelle en transparante hulp bij alle ICT gerelateerde vragen en
-problemen.
samenvatting
Ik heb altijd al de ambitie gehad om iets voor mezelf te beginnen, maar vond het nog moeilijk te peilen wat ik precies wilde. Ik vond marketing en websites maken leuk, en vond het leuk project om zelf een soort Student aan Huis te beginnen. Mensen op weg helpen is een van de dingen die ik graag doe en daarbij is er weinig startkapitaal nodig.
Een match made in heaven naar mijn idee.
mijn rol
Eigenaar
gebruikte technologieën
Wordpress

Aanleiding

Ik kreeg vaak vragen van kennis of familie of ik hun computerproblemen kon oplossen. Zij raadden mij vervolgens aan om ook problemen van anderen op te lossen. Ik vind dat ICT hulp transparant en eerlijk moet blijven. Géén inschrijfkosten en géén abonnement.

Oplossing & Uitwerking

Eind 2018 ben ik begonnen met een kleine schets te maken om te kijken wat er allemaal op de site moest komen te staan. Vervolgens ben ik gaan kijken naar Wordpress om een stabiele en responsive site op te bouwen. Ik heb erg veel geleerd van dit project omdat je er vanaf het begin 100% bij betrokken bent. Elk proces ligt in je eigen handen. Van websitehosting tot klantencontact tot SEO.

De website is hier te vinden.

Proces & Toekomst

Helaas heeft dit project een tijdje stilgelegen door omstandigheden. Een à twee maanden vóór de coronacrisis had ik het weer opgepakt maar door de situatie heb ik het weer op halt moeten zetten. Ik ben bezig met mij in te lezen over SEO en probeer dit zo goed mogelijk te optimaliseren. Ook had ik een aantal artikelen geschreven voor de website om de site te laten ranken op bepaalde keywords.